top of page

Агродрон XAG P100 Pro протестували на посівах МХП

НОВИНИ XAG

8 мая 2024 г.

Найпродуктивніший агродроннового покоління XAG P100 Pro був використаний для тестування технології ультрамалооб’ємного внесення на посівах МХП.

Екслюзивний дистриб’ютор XAG в Україні, DroneUA здійснив кількаетапне внесення пестицидів на посівах кукурудзи, озимої пшениці та озимого ріпаку загальною площею до 150 га на Київщині.


Агродрон XAG P100 Pro продемонстрував точне розпилення препарату, а також високий рівень автоматизації робочого процесу. Модель підтвердила можливість ефективної роботи за підвищеної норми виливу та відпрацювала із середньою продуктивністю на рівні 23,75 га/год, за складної конфігурації поля та наявності перешкод.

Відтак, продуктивність внесення агродроном за робочу зміну (10 год) становить близько 250 га, що дозволяє дронам-обприскувачам конкурувати із традиційною колісною технікою та підвищувати технологічність українських агровиробників, не втрачаючи у кількості оброблених гектарів.

Активна інтеграція робототехніки XAG у сільському господарстві дозволяє підвищити прибутковість агробізнесу та удосконалити виробничі процеси. Співпраця DroneUA, як ексклюзивного дистриб’ютора XAG в Україні, з провідними агрохолдингами дозволяє протестувати в реальних умовах роботу агродронів та перевірити задекларовані вирбником характеристики.

bottom of page