top of page

Встановлення та експлуатація автопілоту XAG APC1 AutoPilot Console у господарстві. Відео огляд

НОВИНИ XAG

21 авг. 2023 г.

Автоматизована система керування XAG APC1 AutoPilot Console, що є абсолютно новинкою 2023 року на ринку України вже демонструє свої переваги під час польових робіт в українських господарствах.


Із ключових особливостей обладнання - швидке встановлення на різні моделі тракторів, зручна експлуатація за допомогою мобільного додатку, точність руху самохідної машини від 1 до 3 см, доступна ціна.


Система керування XAG APC1 AutoPilot Console - ще одне рішення, що варте уваги, насамперед для малих і середніх агровиробників.




  • Оснащення машини автопілотом триває близько 30-40 хв і перетворює ваш трактор чи обприскувач на розумну автоматизовану машину.

  • Блок управління автопілотом сумісний із сільськогосподарською технікою різних габаритів. 

  • Автоматичне кермо забезпечує чіткий рух за визначеною траєкторію, знижуючи втому водія та полегшуючи робочий процес.

  • Додаток забезпечує автоматичне планування маршруту й точну роботу в господарстві. Відстежити динаміку роботи та статус виконання операції можна в будь-який час. Крім того, можна повторно використовувати збережені маршрутні точки та переглядати історію технологічних операцій. 


Ексклюзивний дистриб’ютор XAG в Україні - група компаній DroneUA вже встигла відпрацювати різні сценарії роботи обладнання у господарствах і зараз ділиться всіма технічними деталями та особливостями роботи системи XAG APC1 AutoPilot Console у власному відео огляді із супроводом технічного спеціаліста бренду XAG.




bottom of page