top of page

Новий наземний робот XAG R150 2022 уже працює в українських садах

НОВИНИ XAG

24 авг. 2023 г.

Світова новинка на ринку безпілотних рішень для агрогалузі - наземний робот XAG R150 2022 уже підвищує прибутковість українських господарств.

Наземна роботизована платформа XAG R150 2022 тепер значно потужніша, продуктивніша та має оптимізовану конструкцію для найзручнішої експлуатації та високоточної роботи за будь-яких умов.

Завдяки універсальній конструкції агроробот нового покоління докорінно змінює виробничі підходи у садівництві, ягідництві, овочівництві та інших напрямках плодоовочевої галузі, дозволяючи кардинально скоротити витрати на людські ресурси, підвищити точність і швидкість виконання робіт.

Повністю автономний робот для сільського господарства XAG R150 2022 швидко трансформується та виконує різні види технологічних операцій з точністю до 1 см навіть в умовах бездоріжжя.

Головні оновлення нової моделі XAG R150 2022:

  • більші габарити та вища вантажопідйомність;

  • новий герметичний відсік для акумуляторів у зручному місці;

  • LED-прожектори;

  • елементи інтелектуальної системи виявлення перешкод;

  • новий польотний контролер з більш потужним процесором і збільшеною оперативною пам’яттю, що забезпечує швидше обчислення даних;

  • нові можливості підключення трьома способами.

Транспортна платформа Cargo Back для швидкого перевезення вантажів збільшена до розмірів 1080*1080 мм і здатна перевозити 200 кг урожаю, добрив чи інших матеріалів.

Окрім того, наземний робот трансформується для обприскування рослин різної висоти зі удосконаленим обладнанням Revo Spray, а також здатен підрізати рослини у модифікації RevoMoover. 

Новий пульт дистанційного керування XAG Agricultural 3 Pro надає безліч переваг у керуванні операцією. Зручний джойстик дозволяє обрати ручне керування в будь-який момент і надійно перевозити вантажі, що потребують більш бережного переміщення. Зокрема, він забезпечує плавний рух на поворотах і точний рух за точками маршруту.





Нова наземна роботизована платформа XAG R150 2022 розпочала працювати в українських садах компанії “Сингента Україна”, в технопарку якої вже чимало роботів XAG і підвищує ефективність роботи в садах і на плантаціях.





Наша глобальна місія – зробити сільське господарство більш інноваційним, ресурсоощадним і продуктивним. Над цим ми невтомно працюємо щодня, розробляючи сучасні рішення, що оптимізують робочі процеси в господарствах і покращують їх економічну ефективність.

bottom of page